Påmelding

Påmeldte bedrifter

Påmeldingen er stengt.

Send oss gjerne en mail, så kontakter vi dere når påmeldingen for høstsesongen nærmer seg.

Påmeldte bedrifter

høstsesong 2021

Smart Cylinders
DIPS
DIPS
SIMRAD By Kongsberg
Dfind Consulting
goodtech
goodtech
BEKK
BEKK
accenture
accenture
SpareBank 1
DHL
DHL
DHL
Atea
Atea
Atea
Atea
Webstep
Boitano
sopra steria
sopra steria
adseo
Data Respons
SCELTO
storebrand
Teleplan Globe

Generell Informasjon

Fyll inn bedriftens navn, kontaktperson og firmalogo. Om dere har tilgang til vektor fil (.pdf) av logoen vil det øke kvaliteten i direktesendingen.

Melder man på flere lag, er det mulig å låne spillere mellom lagene. Men det er noen enkle regler man må forholde seg til:
– Det kan maksimalt lånes 2 spillere per runde, fra lag på lavere nivå (divisjoner under) til lag på høyere nivå.
– Det er ikke lov å låne spillere fra et høyere nivå til et lavere nivå. Det er derfor viktig at det er nok spillere her til hver runde uten å måtte låne spillere fra topplaget.

Dersom ditt firma ønsker litt eksponering, er det denne sesongen mulig å sponse rundens hovedsending. Bedriftens logo vil være synlig gjennom hele sendingen, kampen blir introdusert med hvem sendingen sponses av og dere får opptil 60 sekunder for å spille av valgfritt innhold mellom kartene. Her er det et begrenset antall, så da gjelder første mann til mølla prinsippet. Vi tar kontakt for å avtale hvilken kamp dere ønsker å være sponsor av når sendeplanen er klar.

Vi setter opp en hovedkamp som blir direktesendt hver runde. Ønsker deres firma å sikre direktesending av flere kamper, så tilrettelegger vi gjerne for det.

Velg det fakturerings alternativet som er ønskelig for deres bedrift og fyll inn informasjonen-

Austbøvegen 16, 5542 Karmsund